Édesburgonya csónak
6 adag
Kalória: 386 kcal
Zsír: 15 g
Szénhidrát: 28 g
Fehérje: 29 g
Elkészítés
- Az édesburgonyát alaposan megmossuk, villával megszúrkáljuk.
- 10 percig mikróban puhára főzzük.
- Hosszában kettévágjuk, a belsejét kikaparjuk.
- A belsejét villával összetörjük, a héját pedig sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.
- A belsejét visszatöltjük a héjába.
- A tejszínes csirkét elkészítjük.
- Ráhalmozzuk a húst a burgonyára.
- Sajtot reszelünk rá.
- 200 fokon, légkeverésen sütjük, míg a sajt meg nem pirul.
Hozzávalók
Kalória
Zsír
Szh.
Fehérje
P:E
×
774 kcal
0 g
154 g
14 g
0.09
×
1,138 kcal
56 g
10 g
140 g
2.14
×
404 kcal
33 g
3 g
23 g
0.63
2,316 kcal
89 g
167 g
176 g
0.69