Édesburgonya csónak

6 servings

Calories: 386 kcal

Fat: 15 g

Carbs: 28 g

Protein: 29 g

Édesburgonya csónak recipe
Instructions
  • Az édesburgonyát alaposan megmossuk, villával megszúrkáljuk.
  • 10 percig mikróban puhára főzzük.
  • Hosszában kettévágjuk, a belsejét kikaparjuk.
  • A belsejét villával összetörjük és ízlés szerint sózzuk, a héját pedig sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.
  • A belsejét visszatöltjük a héjába.
  • A tejszínes csirkét elkészítjük.
  • Ráhalmozzuk a húst a burgonyára.
  • Sajtot reszelünk rá.
  • 200 fokon, légkeverésen sütjük, míg a sajt meg nem pirul.
Ingredients

Calories

Fat

Carbs

Protein

P:E

900

g

g

774 kcal

0 g

154 g

14 g

0.09

4

srv

srv

1,138 kcal

56 g

10 g

140 g

2.14

100

g

g

404 kcal

33 g

3 g

23 g

0.63


2,316 kcal

89 g

167 g

176 g

0.69