Édesburgonya csónak

6 adag

Kalória: 386 kcal

Zsír: 15 g

Szénhidrát: 28 g

Fehérje: 29 g

Édesburgonya csónak recept
Elkészítés
  • Az édesburgonyát alaposan megmossuk, villával megszúrkáljuk.
  • 10 percig mikróban puhára főzzük.
  • Hosszában kettévágjuk, a belsejét kikaparjuk.
  • A belsejét villával összetörjük, a héját pedig sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.
  • A belsejét visszatöltjük a héjába.
  • A tejszínes csirkét elkészítjük.
  • Ráhalmozzuk a húst a burgonyára.
  • Sajtot reszelünk rá.
  • 200 fokon, légkeverésen sütjük, míg a sajt meg nem pirul.
Hozzávalók

Kalória

Zsír

Szh.

Fehérje

P:E

×

774 kcal

0 g

154 g

14 g

0.09

×

1,138 kcal

56 g

10 g

140 g

2.14

×

404 kcal

33 g

3 g

23 g

0.63


2,316 kcal

89 g

167 g

176 g

0.69