Sült csirkecomb rizibizivel

4 adag

Kalória: 660 kcal

Zsír: 13 g

Szénhidrát: 62 g

Fehérje: 68 g

Sült csirkecomb rizibizivel recept
Hozzávalók

Kalória

Zsír

Szh.

Fehérje

P:E

1200

g

g

1428 kcal

47 g

0 g

234 g

5,00

2

zacskó

zacskó

872 kcal

2 g

198 g

18 g

0,09

280

g

g

224 kcal

2 g

28 g

15 g

0,50

160

g

g

115 kcal

1 g

22 g

3 g

0,14


2639 kcal

52 g

248 g

270 g

0,90

Elkészítés
  • A csirkecombokat (kb. 12 db) megtisztítjuk és 2 csomag folyékony fűszerpáccal alaposan bekenjük és hűtőben fél napig pácoljuk.
  • Egy nagy tepsit befújunk olajspray-vel és beletesszük a combokat. Öntünk alá kevés vizet (kb. 1 dl) és fóliával lefedjük.
  • Légkeveréses sütőben, 185 fokon 60 percig puhítjuk fólia alatt. Amikor megpuhult, visszatesszük pirulni fólia nélkül 200 fokra. Közben néha kivesszük megforgatni, hogy minden oldala egyenlően piruljon.
  • Míg a combok pirulnak, egy lábasban vizet forralunk és megfőzünk 2 tasak rizset. Miután elkészült, hozzáadunk 1 egész zöldborsó konzervet és ízlés szerint fűszerezzük (só/bors/delikát).