Sült csirkecomb rizibizivel
4 servings
Calories: 660 kcal
Fat: 13 g
Carbs: 62 g
Protein: 68 g
Instructions
- A csirkecombokat (kb. 12 db) megtisztítjuk és 2 csomag folyékony fűszerpáccal alaposan bekenjük és hűtőben fél napig pácoljuk.
- Egy nagy tepsit befújunk olajspray-vel és beletesszük a combokat. Öntünk alá kevés vizet (kb. 1 dl) és fóliával lefedjük.
- Légkeveréses sütőben, 185 fokon 60 percig puhítjuk fólia alatt. Amikor megpuhult, visszatesszük pirulni fólia nélkül 200 fokra. Közben néha kivesszük megforgatni, hogy minden oldala egyenlően piruljon.
- Míg a combok pirulnak, egy lábasban vizet forralunk és megfőzünk 2 tasak rizset. Miután elkészült, hozzáadunk 1 egész zöldborsó konzervet és ízlés szerint fűszerezzük (só/bors/delikát).
Ingredients
Calories
Fat
Carbs
Protein
P:E
1200
g
g
1,428 kcal
47 g
0 g
234 g
5.00
2
zacskó
zacskó
872 kcal
2 g
198 g
18 g
0.09
280
g
g
224 kcal
2 g
28 g
15 g
0.50
160
g
g
115 kcal
1 g
22 g
3 g
0.14
2,639 kcal
52 g
248 g
270 g
0.90