Csirkés padthai
5 adag
Kalória: 340 kcal
Zsír: 4 g
Szénhidrát: 39 g
Fehérje: 34 g
Hozzávalók
Kalória
Zsír
Szh.
Fehérje
P:E
600
g
g
720 kcal
16 g
0 g
135 g
8,65
200
g
g
722 kcal
3 g
154 g
22 g
0,14
120
ml
ml
68 kcal
0 g
2 g
12 g
5,00
120
g
g
191 kcal
4 g
37 g
1 g
0,02
1701 kcal
22 g
194 g
170 g
0,79
Elkészítés
- A csirkemellet felkockázzuk és kevés olajon megpároljuk. Amikor kifehéredett teszünk rá egy kevés szójaszószt és fedő alatt megpuhítjuk.
- Közben előkészítjük a zöldségeket: 250 g káposztát, egy nagy fej lilahagymát, 4-5 db gombát és 2 db sárgarépát felaprítunk.
- A zöldségeket és a wok szószt hozzáadjuk a csirkéhez és fedő alatt főzzük kb. 10-15 percig.
- Levesszük róla a fedőt és hozzáadjuk a maradék szójaszószt, kicsit lepirítjuk az egészet.
- Közben vizet forralunk és kifőzünk benne 200 g udon tésztát.
- A kifőtt tésztát összekeverjük a szójaszószos csirkével.
- Friss újhagymával és szezámmaggal megszórva tálaljuk.