Csirkés padthai

5 adag

Kalória: 340 kcal

Zsír: 4 g

Szénhidrát: 39 g

Fehérje: 34 g

Csirkés padthai recept
Hozzávalók

Kalória

Zsír

Szh.

Fehérje

P:E

600

g

g

720 kcal

16 g

0 g

135 g

8,65

200

g

g

722 kcal

3 g

154 g

22 g

0,14

120

ml

ml

68 kcal

0 g

2 g

12 g

5,00

120

g

g

191 kcal

4 g

37 g

1 g

0,02


1701 kcal

22 g

194 g

170 g

0,79

Elkészítés
  • A csirkemellet felkockázzuk és kevés olajon megpároljuk. Amikor kifehéredett teszünk rá egy kevés szójaszószt és fedő alatt megpuhítjuk.
  • Közben előkészítjük a zöldségeket: 250 g káposztát, egy nagy fej lilahagymát, 4-5 db gombát és 2 db sárgarépát felaprítunk.
  • A zöldségeket és a wok szószt hozzáadjuk a csirkéhez és fedő alatt főzzük kb. 10-15 percig.
  • Levesszük róla a fedőt és hozzáadjuk a maradék szójaszószt, kicsit lepirítjuk az egészet.
  • Közben vizet forralunk és kifőzünk benne 200 g udon tésztát.
  • A kifőtt tésztát összekeverjük a szójaszószos csirkével.
  • Friss újhagymával és szezámmaggal megszórva tálaljuk.