Csirkés padthai
5 servings
Calories: 340 kcal
Fat: 4 g
Carbs: 39 g
Protein: 34 g
Ingredients
Calories
Fat
Carbs
Protein
P:E
600
g
g
720 kcal
16 g
0 g
135 g
8.65
200
g
g
722 kcal
3 g
154 g
22 g
0.14
120
ml
ml
68 kcal
0 g
2 g
12 g
5.00
120
g
g
191 kcal
4 g
37 g
1 g
0.02
1,701 kcal
22 g
194 g
170 g
0.79
Instructions
- A csirkemellet felkockázzuk és kevés olajon megpároljuk. Amikor kifehéredett teszünk rá egy kevés szójaszószt és fedő alatt megpuhítjuk.
- Közben előkészítjük a zöldségeket: 250 g káposztát, egy nagy fej lilahagymát, 4-5 db gombát és 2 db sárgarépát felaprítunk.
- A zöldségeket és a wok szószt hozzáadjuk a csirkéhez és fedő alatt főzzük kb. 10-15 percig.
- Levesszük róla a fedőt és hozzáadjuk a maradék szójaszószt, kicsit lepirítjuk az egészet.
- Közben vizet forralunk és kifőzünk benne 200 g udon tésztát.
- A kifőtt tésztát összekeverjük a szójaszószos csirkével.
- Friss újhagymával és szezámmaggal megszórva tálaljuk.