Tejszínes-gombás rakott csirkemell

6 servings

Calories: 361 kcal

Fat: 22 g

Carbs: 4 g

Protein: 36 g

Tejszínes-gombás rakott csirkemell recipe
Ingredients

Calories

Fat

Carbs

Protein

P:E

800

g

g

960 kcal

21 g

0 g

180 g

8.65

100

g

g

22 kcal

0 g

2 g

2 g

0.92

400

ml

ml

832 kcal

80 g

19 g

10 g

0.10

100

g

g

352 kcal

28 g

1 g

24 g

0.83


2,166 kcal

129 g

22 g

216 g

1.43

Instructions
  • A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk.
  • Egy nagyobb hőálló edény alját kis olajjal kikenjük, teszünk bele egy sor csirkét.
  • Megszórjuk delikáttal, majd rakunk rá gombát.
  • Ezt végig így ismételjük. A tetejére végül csirke kerüljön.
  • Ráöntünk 1 dl vizet, lefedjük, 180 fokon légkeverésen 60 percig sütjük.
  • Amikor megpuhult, megszórjuk reszelt sajttal és ráöntjük a tejszínt.
  • Ha sok víz lenne rajta, azt lekanalazzuk.
  • Tető nélkül 200 fokon légkeverésen sütjük, amíg a sajt meg nem pirul (15 p).
  • Sült krumplival, rizzsel vagy párolt zöldséggel tálaljuk.