Lasagne

8 servings

Calories: 430 kcal

Fat: 20 g

Carbs: 35 g

Protein: 24 g

Lasagne recipe
Ingredients

Calories

Fat

Carbs

Protein

P:E

600

g

g

840 kcal

39 g

0 g

122 g

3.14

500

g

g

120 kcal

3 g

19 g

7 g

0.30

100

g

g

530 kcal

59 g

1 g

1 g

0.01

50

g

g

169 kcal

1 g

36 g

5 g

0.14

1000

g

g

560 kcal

28 g

46 g

30 g

0.41

100

g

g

352 kcal

28 g

1 g

24 g

0.83

250

g

g

868 kcal

4 g

175 g

7 g

0.04


3,438 kcal

161 g

277 g

195 g

0.45

Instructions
  • Kevés olajon megpirítünk 1 fej apróra vágott vöröshagymát és 3-4 gerezd fokhagymát.
  • Rátesszük a darált húst, sóval, borssal ízesítjük.
  • Kis vizet öntünk alá, fedő alatt puhára pároljuk.
  • Amikor elkészült, felöntjük a paradicsomszósszal, bazsalikommal ízesítjük.
  • Közben a vajat serpenyőben megmelegítjük, beleszórjuk a lisztet, hagyjuk kifehéredni.
  • Felengedjük tejjel, teszünk bele delikátot, sűrűsödésig főzzük.
  • Egy tepsit vékonyan kiolajozunk, az aljába teszünk kevés ragut, több besamelt majd tésztát.
  • Ezt ismételjük, a tetejére kerüljön az utolsó adag ragu.
  • Megszórjuk reszelt sajttal.
  • Alufóliával letakarva előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig sütjük.
  • A fóliát levéve visszarakjuk pirulni.