Borsófőzelék
4 adag
Kalória: 268 kcal
Zsír: 14 g
Szénhidrát: 22 g
Fehérje: 9 g
Elkészítés
- Két konzerv borsót egy edénybe öntünk (a levével együtt), annyi vizet adunk hozzá hogy épp ellepje
- 10 percig főzzük
- Teszünk bele 2 ek cukrot, kis sót, 1 doboz főzőtejszínt
- Habarást készítünk: 1 ek tejföl, 2 ek liszt, annyi víz hogy híg legyen
- Beleöntjük a habarást, összefőzzük
- Végezetül friss petrezselyemzöldet adunk hozzá
Hozzávalók
Kalória
Zsír
Szh.
Fehérje
P:E
×
424 kcal
5 g
48 g
28 g
0.52
×
51 kcal
0 g
11 g
1 g
0.14
×
416 kcal
40 g
10 g
5 g
0.10
×
102 kcal
10 g
2 g
1 g
0.12
×
80 kcal
0 g
20 g
0 g
0.00
1,073 kcal
55 g
90 g
35 g
0.24