Borsófőzelék

4 adag

Kalória: 268 kcal

Zsír: 14 g

Szénhidrát: 22 g

Fehérje: 9 g

Borsófőzelék recept
Elkészítés
  • Két konzerv borsót egy edénybe öntünk (a levével együtt), annyi vizet adunk hozzá hogy épp ellepje
  • 10 percig főzzük
  • Teszünk bele 2 ek cukrot, kis sót, 1 doboz főzőtejszínt
  • Habarást készítünk: 1 ek tejföl, 2 ek liszt, annyi víz hogy híg legyen
  • Beleöntjük a habarást, összefőzzük
  • Végezetül friss petrezselyemzöldet adunk hozzá
Hozzávalók

Kalória

Zsír

Szh.

Fehérje

P:E

×

424 kcal

5 g

48 g

28 g

0.52

×

51 kcal

0 g

11 g

1 g

0.14

×

416 kcal

40 g

10 g

5 g

0.10

×

102 kcal

10 g

2 g

1 g

0.12

×

80 kcal

0 g

20 g

0 g

0.00


1,073 kcal

55 g

90 g

35 g

0.24